Gratis frakt vid köp över 350 SEK
Beställ nå, så skickar vi måndag
365 dagars returrätt

Retur och åtarbetalning

Relaterede artikler

På intimo.se följer vi alla tillämpliga lagar och konsumentregler om e-handel, och ofta mer.

Enligt lag har du en 14-dagars retur + ytterligare 14 dagar för att skicka tillbaka varorna om du meddelar köpet inom de första 14 dagarna.

På intimo.se har vi gått ett steg längre och erbjuder ytterligare 365-dagars returpolicy för alla oanvända föremål från och med dagen för mottagandet - vi kallar den goda tjänsten.

Återlämningar och byten är enkla: Fyll först i retursedlen och skicka sedan tillbaka varorna i en väl försluten och för ändamålet avsedd .

En redan betald vara återbetalas med banköverföring eller retur till samma kreditkort som används vid köp, och pengarna kommer att finnas tillgängliga på ditt konto efter några dagar beroende på bank.

Återbetalning sker så snart vi har mottagit dina varor och godkänt returen.

Varorna måste förpackas ordentligt och skador orsakade av otillräcklig förpackning kan leda till att dina rättigheter upphör.

Återlämnande av begagnade varor: Enligt den nya lagen av den 14 juni 2014 kan du nu ångra köpet av varor, även om du tar dem i användning. Eventuell nedskrivning dras sedan från det belopp vi återbetalar till dig efter att vi har gjort en bedömning av produktens skick och värde för oss för handelsändamål.

Kom ihåg att kostnaden för porto debiteras kunden om inte produkten är felaktig.

Vi får inte paket som skickas till Collect-Shops.
För att returnera eller byta kan du använda följande länk: Return_paper