Gratis frakt vid köp över 350 SEK
Beställ nå, så skickar vi måndag
365 dagars returrätt

Bestälning och priser

Relaterede artikler

Beställning kan endast göras på webbplatsen www.intimo.se

Betalning och prissättning
Du kan betala med Visa / Visa, MasterCard, MasterCard Maestro, LIC MasterCard och betalning Det är gratis att använda betalkort eftersom vi betalar alla avgifter.

Beloppet dras av från ditt konto när produkten skickas. Det kan aldrig dras av ett belopp som är större än vad du har godkänt. Betalning ses som intimo.se i ditt uttalande.

Alla våra priser är i SEK och inkluderar moms, tull, skatt etc.


Klarnas betalningsalternativ

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
  • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.
  • [PLEASE ADJUST ABOVE AND BELOW IN ACCORDANCE WITH THE PAYMENT METHODS USED]

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy [LINK].

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Visar order

Du kommer att få din kvitto / orderbekräftelse som det sista steget i betalningsprocessen. I ditt kvitto finns ditt spårningsnummer och bekräftelse av de köpta artiklarna.